Gas- en waterleidingen

Er liggen heel wat meters leidingen in een huis of bedrijfspand. Het zijn de aderen waar gas- en/of water door heen lopen en dat moet te allen tijde veilig zijn. PV Installatie is een erkend installateur die meedenkt met de klant. Dat onderscheidt ons in de markt. We leggen volledig nieuwe gas- en watersystemen aan, vervangen of repareren bestaande leidingen, voeren controles uit op gasleidingen, maar zijn er ook om uw lekkende kraan te stoppen of een waterleiding te verplaatsen van een wasmachine. Alle werkzaamheden worden door ons met evenveel plezier voor de klant uitgevoerd.

Lekkage stoppen

Ook zijn wij gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages aan daken, plafond of vloerverwarming en in de badkamer of keuken. Vaak is er een leiding die niet goed functioneert, of een riool dat verstopt zit. Het is daarom zaak om snel te handelen zodat eventuele schade beperkt blijft. Bel bij een storing of lekkage altijd met ons speciale nummer. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar.

Vervanging van gas

De gaskranen worden door de overheid langzaam dichtgedraaid. Dat betekent voor sommige huizenbezitters nogal wat. Het plan is dat gasgestookte CV-ketels vanaf 2021 alleen nog maar vervangen mogen worden door een duurzaam alternatief. Daardoor worden gasleidingen overbodig voor sommige huizen. PV Installatie is volledig klaar voor de toekomst en staat klaar om duurzame energiesystemen in jouw huis of bedrijf aan te leggen. Kijk daarvoor op onze pagina over duurzame energie.